Moderátoři: MichalM.Mac, Macforum_Admin, lukas5, Carlooser, ondrejsotek
ra3662 píše:Koupeno, nainstalováno, po aktualizaci dokonce česky a pracuje. Stačí takto?
mvaldo píše:vies poradit, kde kupit danu licenciu? [emoji848]
mvaldo píše:myslel som, nieco uz odskusane. su verzie aj za 2€
Layo píše:Lze takhle sehnat skoro cokoliv, převážně windows, antiviry, office, adobe atd., jenom se ty klíče nesmí legálně prodávat, proto taková cena
mike-biker píše:Třeba pro dceru to asi zakoupím. Potřebuje jen sem tam něco do školy.
Já mám na MacOS vše řádně koupené přes oficiální české zdroje. Cena Microsoftu Office 2016 za 200 se mi prostě jeví podezřele nízká, stejně jako iPhone z Číny za čtvrtinovou cenu.
Chlumec píše:Layo píše:Lze takhle sehnat skoro cokoliv, převážně windows, antiviry, office, adobe atd., jenom se ty klíče nesmí legálně prodávat, proto taková cena
U nas to samy koupis cca za 1500kc. EU povolila prodej druhotnych licenci takze to legalni je. Jen v Cz na tom vydelavaj. Tady odkaz na cesky prodejce.
https://www.smartlicence.cz/druhotne-licence/
Layo píše:Jsou to legální licence stejně jako Windows MSDN klíče, mimo se prodávají za pár dolarů
thomson78 píše:k čemu je ilegálně koupená licence? to ke skoro tak výhodný nákup jako levné-kradené auto. krásně jezdí už druhý rok...
Sent from my iPhone using Tapatalk
MichalJ píše:Layo píše:Jsou to legální licence stejně jako Windows MSDN klíče, mimo se prodávají za pár dolarů
Prodávat MSDN klíče samozřejmě legální není a když si takový SW nainstalujete jste ve stejné pozici jako když použijete falešný klíč nebo crack.
Chlumec píše:MichalJ píše:Layo píše:Jsou to legální licence stejně jako Windows MSDN klíče, mimo se prodávají za pár dolarů
Prodávat MSDN klíče samozřejmě legální není a když si takový SW nainstalujete jste ve stejné pozici jako když použijete falešný klíč nebo crack.
Evropsky soud rozhodl ze prodavat druhotne licence je legalni. Tak v cem by mel byt problem?
ra3662 píše:Myslím že je důležité si uvědomit "KDE NENÍ ŽALOBCE, NENÍ ANI SOUDCE".
mvaldo píše:tato licencia pojde?
ra3662 píše:Myslím že je důležité si uvědomit "KDE NENÍ ŽALOBCE, NENÍ ANI SOUDCE".
mberdych píše:Já nerozumím jedné věci. Pochopim, ze jsou lidi co nechtějí platit a software kradou. Ok, nesouhlasím, ale chápu ze se to děje. Nechápu ovšem lidi, který si koupi tohle, protože kradou stejne, jen k tomu ještě někomu, kdo je podvedl pošlou peníze. Mají vážně pocit, ze mají legální licenci? Ze kdyby ten žalobce byl, ze jim tohle někdo uzná?