Blizzard klasiky a Intel Macy

Hry a zábava na Macu byly dlouho po hříchu opomíjeny. Dnes tomu tak není a jak pro MacOS X a zejména pak pro iOS je nabídka her a zábavy opravdu bohatá. Zde najdete tipy i pomoc v této oblasti.

Moderátoři: MichalM.Mac, Macforum_Admin, lukas5, petrskuta

Blizzard klasiky a Intel Macy

Příspěvekod MichalM.Mac » 11 bře 2016 09:50

Možná jste si před pár měsíci všimli, že Blizzard najímal vývojáře, který by pracoval na OS X aktualizacích klasických Blizzard her Starcrfat, Warcraft 3 a Diablo 2.

Dnes vychází aktualizace pro Diablo 2, která hru přináší na moderní Intel Macy včetně instalátoru -> http://us.battle.net/en/forum/topic/20742864181.
Uživatelský avatar
MichalM.Mac
 
Příspěvky: 3225
Registrován: 30 črc 2012 11:03
Poděkoval: 90 x
Poděkovali mu: 388 x


Re: Blizzard klasiky a Intel Macy

Příspěvekod Mironet » 11 bře 2016 13:24

Neskutečný. Nechtělo se mi věřit, že by Blizzard investoval peníze a lidi do zprovoznění takhle starých her, navíc po takové době, kdy se s tím nic nedělo. Doufám, že teď je na řadě Warcraft 3...
Uživatelský avatar
Mironet
 
Příspěvky: 811
Registrován: 02 říj 2012 13:22
Poděkoval: 46 x
Poděkovali mu: 93 x

Re: Blizzard klasiky a Intel Macy

Příspěvekod MichalM.Mac » 11 bře 2016 13:46

W3 má jedinou zásadní komplikaci. Multiplayer je postaven na zastaralé síťové knihovně opentransport, kterou Apple vyhodil z OS X.
Musejí přepsat část kódu. Jinak je to 3D hra, která na Intel OS X funguje. Jo a ještě instalátor potřebujou nový. Ten byl totiž pouze pro PowerPC.
Uživatelský avatar
MichalM.Mac
 
Příspěvky: 3225
Registrován: 30 črc 2012 11:03
Poděkoval: 90 x
Poděkovali mu: 388 x

Re: Blizzard klasiky a Intel Macy

Příspěvekod Mironet » 13 bře 2016 19:07

Že by už v úterý?
http://bit.ly/1QW4MXg
Uživatelský avatar
Mironet
 
Příspěvky: 811
Registrován: 02 říj 2012 13:22
Poděkoval: 46 x
Poděkovali mu: 93 x

Re: Blizzard klasiky a Intel Macy

Příspěvekod MichalM.Mac » 13 bře 2016 19:52

Patch bude, ale nikde jsem zatim neviděl info související s OS X.
Tak schválně :-)
Uživatelský avatar
MichalM.Mac
 
Příspěvky: 3225
Registrován: 30 črc 2012 11:03
Poděkoval: 90 x
Poděkovali mu: 388 x

Re: Blizzard klasiky a Intel Macy

Příspěvekod MichalM.Mac » 15 bře 2016 19:22

W3 patch!!!
http://us.battle.net/en/forum/topic/20743004520

Prý máme hodit PowerPC Macy do skříně. To teda nene!
Uživatelský avatar
MichalM.Mac
 
Příspěvky: 3225
Registrován: 30 črc 2012 11:03
Poděkoval: 90 x
Poděkovali mu: 388 x

Re: Blizzard klasiky a Intel Macy

Příspěvekod Mironet » 15 bře 2016 20:37

Paráda. Už jsem to chtěl hned dnes nainstalovat, procheatovat se do poslední mise a vyzkoušet jestli stále dám Archimonda na insane, ale chce to CD klíč, tak musím zítra do sklepa... :D
Uživatelský avatar
Mironet
 
Příspěvky: 811
Registrován: 02 říj 2012 13:22
Poděkoval: 46 x
Poděkovali mu: 93 x

Re: Blizzard klasiky a Intel Macy

Příspěvekod Mironet » 18 bře 2016 21:19

Tak dobrá zpráva je, že na Macu mini z roku 2011 je to zcela plynulé a hratelné. Ta horší zpráva je, že blbne grafika. Těžko se to vysvětluje - podkres a okraje rámečků v menu jsou černé, kurzor taky, při hraní je někdy zcela černá mapa, některé efekty kouzel způsobí, že se rozbliká celá obrazovka, apod. Zkoušel to tu ještě někdo?
Přílohy
Snímek obrazovky 2016-03-18 v 21.15.04.png
Snímek obrazovky 2016-03-18 v 21.11.27.png
Snímek obrazovky 2016-03-18 v 21.10.45.png
Uživatelský avatar
Mironet
 
Příspěvky: 811
Registrován: 02 říj 2012 13:22
Poděkoval: 46 x
Poděkovali mu: 93 x


Zpět na Apple a hry