iHealth Core HS6

Vše, co se týká, monitorů, externích disků, tiskáren, sítí a veškerého příslušenství pro Apple produkty.

Moderátoři: Alisczech, MichalM.Mac, Macforum_Admin

iHealth Core HS6

Příspěvekod musashi » 10 lis 2016 18:40

Ahoj!

Nenajde se tu nahodou nekdo, kdo ma osobni zkusenost s touhle vahou?
Koupil jsem ji a ty dojmy z ni jsou zatim takove, ze je uplne k nicemu, jelikoz ta synchronizace spis nefunguje, nez funguje.
A ted nevim, zda je problem opravdu na jejich strane, nebo zda muze byt problem u me?
Diky za pripadnou radu!
musashi
 
Příspěvky: 780
Registrován: 08 srp 2012 11:24
Poděkoval: 31 x
Poděkovali mu: 37 x


Re: iHealth Core HS6

Příspěvekod swenak » 10 lis 2016 23:29

Je na jejich straně, do doby iOS9 to +- fungovalo, teď ne, často jsou data až po dnech a ani po ručním stažení není k dispozici vše, často schází poslední údaje a jsou se zpožděním.

Aplikace je tragedie, podpora výrobce "nulová".
swenak
 
Příspěvky: 2027
Registrován: 03 kvě 2014 16:43
Poděkoval: 0 x
Poděkovali mu: 140 x

Re: iHealth Core HS6

Příspěvekod musashi » 11 lis 2016 08:23

Diky moc za informaci!
Bohuzel jsem se prave tohohle obaval ... takze jsem koupil jen predrazenou designovou vahu, pze nic navic to ted vlasne neumi :D
To bylo teda terno. Nicmene alespon vim, ze uz je zbytecny travit dalsi cas nastavovanim a resenim problem.
Diky!
musashi
 
Příspěvky: 780
Registrován: 08 srp 2012 11:24
Poděkoval: 31 x
Poděkovali mu: 37 x

Re: iHealth Core HS6

Příspěvekod swenak » 11 lis 2016 08:31

Není za co. Pravdou ale je, že před cca rokem nic lepší nebylo, má incertifikaci pro použití ve zdavotnictví a WiFi je myslím lepší, než BT, ale zase, jde to přes "cloud":( Dále mě štvalo připojení, to byl porod, neumí 5Ghz, problém dělali snad i nějaké znaky v heslu.

Teď už delší dobu jeden spínač "reaguje" později na to, že jsem seskočil z váhy, ale to zatím nevadí.

Na straně druhé, díky ní jsem zhubnul:)))
swenak
 
Příspěvky: 2027
Registrován: 03 kvě 2014 16:43
Poděkoval: 0 x
Poděkovali mu: 140 x

Re: iHealth Core HS6

Příspěvekod musashi » 11 lis 2016 08:36

No, mne se ta myslenka prave taky libila ... rano hupsnu na vahu, samo se mi to ulozi a jsem schopen sledovat progress.
Jsem lempl, takze se mi casto stava, ze se zvazim, ale pak si to zapomenu zapsat a nakonec vim prd.
A ze zkusenosti vim, ze kdyz jsem to byl schopen pravitelne sledovat, tak me to docela motivovalo a par kilo dolu se nechalo ...
Jak jsem to prestal sledovat, tak jsem zase vyletel nahoru.
Tudiz jsem si od tohohle hodne sliboval a nakonec je to akorat k vzteku. S ohledem na to, ze se k uprave aplikace nedokopali doted, zrejme uz to ani nemaji v planu ...
No, nastve to, ale uz jsem prisel o vic :)
musashi
 
Příspěvky: 780
Registrován: 08 srp 2012 11:24
Poděkoval: 31 x
Poděkovali mu: 37 x

Re: iHealth Core HS6

Příspěvekod swenak » 11 lis 2016 09:06

Ale tak ono to tak +- funguje, jenom by to mohlo (a svého času to tak i bylo) fungovat lépe. Údaje tam jsou, grafy jsou použitelné, progress je vidět.

Aplikace jako taková je ale smutná. Sice máte jenom váhu, která je WiFi, stejně app prudí, že není zapnuto BT. O nepodpoře rozlišení větších iPhonů nemluvě. Svého času měli v App storu 2 aplikace, každá o sobě tvrdila, že je zastaralá a je potřeba použit tu druhou. Bůh ví, jestli nemám "tu druhou" :-) Ale v poslední době měli snad 2 updaty, nebo kolik, tak se snad vzpamatují. Snad byla i aktualizace váhy, resp. byla, ale jestli se mi povedla, to nevím, kliknul jsem na to a nic, žádná notifikace, že probíhá update, nebo že proběhl, tak nevím.

Někdy se stane, že změří pouze hmotnost a ač stoupnu, jak chci, prostě pouze hmotnost a pak ---- . Ale ono hmotnost je taky to jediné, co chci, takže... .

I tak nelituju pořízení, ač je pravdou, že jak to přestalo fungovat korektně, nesleduju to tak často, ale skáču na ni pořád :-) Mám ji cca 1,5roku a většinou prostě fungovala.
swenak
 
Příspěvky: 2027
Registrován: 03 kvě 2014 16:43
Poděkoval: 0 x
Poděkovali mu: 140 x

Re: iHealth Core HS6

Příspěvekod yatro » 07 led 2018 19:28

Mám váhu již rok ale do dnešního dne se mi nepodařilo ji naučit korektně měřit tuk. Váha ukazuje o cca 8-10% méně než jakákoliv jiná váha, či tělesný analyzátor. Ostatní hodnoty jsou však v pořádku.
Problém číslo 2 je, že jsme doma dva uživatelé a váha nás nedokáže automaticky rozpoznat. Nenašel jsem způsob, jak váze říct, který uživatel na ní právě stojí. Poradíte mi někdo? Děkuji
yatro
 
Příspěvky: 6
Registrován: 16 úno 2013 14:54
Poděkoval: 1 x
Poděkovali mu: 0 x


Zpět na Příslušenství