TOUCH BAR ve windows

Pokud řešíte fungování Windows na Macu (bootcamp i virtualizace), zde je Vaše forum.

Moderátoři: MichalM.Mac, Macforum_Admin

TOUCH BAR ve windows

Příspěvekod MAC_L » 08 úno 2018 14:55

Ahoj, mám dotaz jestli má někdo vyzkoušené bud v paralles nebo fusion ve win 7 a win xp jestli funguje touch bar alespon v "F1-F12" módu..... díky
MAC_L
 
Příspěvky: 17
Registrován: 02 úno 2018 13:31
Poděkoval: 0 x
Poděkovali mu: 0 x


Re: TOUCH BAR ve windows

Příspěvekod Honza.Mac » 08 úno 2018 15:30

A kombinace Fn+F1 a Fn+F2 nefunguje ?
Honza.Mac
iPhone 8,8+,X 4dev
iPad Air 2 64 GB
Apple Watch Sport 42 mm
15" MBPro Retina (mid 2012)/16GB/480GB SSD
TB Extern. HDD Transcend StoreJet 500, 256GB
USB 3.0 Extern. HDD LaCie Porsche design 1 TB
Synology NAS DS-115j, DS-216play 4TB WD Red
Uživatelský avatar
Honza.Mac
 
Příspěvky: 2877
Registrován: 11 kvě 2015 22:12
Poděkoval: 80 x
Poděkovali mu: 279 x

Re: TOUCH BAR ve windows

Příspěvekod MAC_L » 08 úno 2018 15:35

Ale já teprve řeším jestli budu kupovat MBp s nebo bez touch baru, a kdyby mi kvůli tomu neměli F1..F12 pak ve win fungovat tak je volba jasná...
MAC_L
 
Příspěvky: 17
Registrován: 02 úno 2018 13:31
Poděkoval: 0 x
Poděkovali mu: 0 x

Re: TOUCH BAR ve windows

Příspěvekod Honza.Mac » 09 úno 2018 05:39

Jo takhle, to byl imaginární dotaz ...
Jestli s nebo bez TB ? Jedině bez TB, jelikož stroje s TB topí a hučí více než bez TB.
Honza.Mac
iPhone 8,8+,X 4dev
iPad Air 2 64 GB
Apple Watch Sport 42 mm
15" MBPro Retina (mid 2012)/16GB/480GB SSD
TB Extern. HDD Transcend StoreJet 500, 256GB
USB 3.0 Extern. HDD LaCie Porsche design 1 TB
Synology NAS DS-115j, DS-216play 4TB WD Red
Uživatelský avatar
Honza.Mac
 
Příspěvky: 2877
Registrován: 11 kvě 2015 22:12
Poděkoval: 80 x
Poděkovali mu: 279 x

Re: TOUCH BAR ve windows

Příspěvekod swenak » 09 úno 2018 06:13

13" stroje s TB mají 2 větráky a lepší chlazení.
swenak
 
Příspěvky: 2138
Registrován: 03 kvě 2014 16:43
Poděkoval: 0 x
Poděkovali mu: 144 x

Re: TOUCH BAR ve windows

Příspěvekod Anndy » 10 úno 2018 09:39

Tak oficiálne Apple podporuje touchbar na MACu cez bootcamp. Čiže klasické zobrazenie ESC-F12.
Pokiaľ si pamätám bootcamp ma svoje nastavenie - apku vo win, kde je možné si nastaviť správanie sa. Napr či Fx má byť cez Fn+F alebo bez Fn.
Anndy
 
Příspěvky: 75
Registrován: 18 zář 2012 12:07
Poděkoval: 2 x
Poděkovali mu: 8 x

Re: TOUCH BAR ve windows

Příspěvekod Honza.Mac » 10 úno 2018 10:19

Anndy píše:Tak oficiálne Apple podporuje touchbar na MACu cez bootcamp. Čiže klasické zobrazenie ESC-F12.
Pokiaľ si pamätám bootcamp ma svoje nastavenie - apku vo win, kde je možné si nastaviť správanie sa. Napr či Fx má byť cez Fn+F alebo bez Fn.


Ale on se ptá na Parallels či Fusion ...
Honza.Mac
iPhone 8,8+,X 4dev
iPad Air 2 64 GB
Apple Watch Sport 42 mm
15" MBPro Retina (mid 2012)/16GB/480GB SSD
TB Extern. HDD Transcend StoreJet 500, 256GB
USB 3.0 Extern. HDD LaCie Porsche design 1 TB
Synology NAS DS-115j, DS-216play 4TB WD Red
Uživatelský avatar
Honza.Mac
 
Příspěvky: 2877
Registrován: 11 kvě 2015 22:12
Poděkoval: 80 x
Poděkovali mu: 279 x

Re: TOUCH BAR ve windows

Příspěvekod Anndy » 10 úno 2018 16:12

Parallels 13 podporuje TB od verzie win 7 po 10. XP nie. Má aj priamo pre pár apiek pripravený TB. Ale reálnu skúsenosť nemám s parallels.
Anndy
 
Příspěvky: 75
Registrován: 18 zář 2012 12:07
Poděkoval: 2 x
Poděkovali mu: 8 x

Re: TOUCH BAR ve windows

Příspěvekod MAC_L » 25 úno 2018 14:27

Tak jsem mel moznost to testnout na MBpro 15 2017 VMware fusion10 win7 a win xp toubar funguje a kdyz jsem v xp pustil DOSovskou appku tak v ni touchbar fungoval v rezimu F1-F12 take :-))
MAC_L
 
Příspěvky: 17
Registrován: 02 úno 2018 13:31
Poděkoval: 0 x
Poděkovali mu: 0 x


Zpět na Windows na Macu