přerušení při telefonování

Chcete se zeptat na něco autorů serveru Jablíčkář.cz, případně jim navrhnout zlepšení jejich webu. Zde je pro to prostor

Moderátoři: jablickar, terry

přerušení při telefonování

Příspěvekod pavelfryda » 08 srp 2017 21:32

Hezký den,
iPhone 6 - sím o radu:
- na uzamčené obrazovce přijmu hovor, ale neslyšíme se (já ani volající) :roll:
- po cca 7 sec se "hovor"přeruší
- dělá to tak 1 ze 3 hovorů
- už jsem uzkoušel restart a taky zpět do továrního nastavení
nepomohlo
je něco se SW?
díky
pavelfryda
 
Příspěvky: 4
Registrován: 08 srp 2017 21:25
Poděkoval: 0 x
Poděkovali mu: 0 x


přerušení při telefonování

Příspěvekod lipon » 08 srp 2017 22:31

Nestává se to na stejném místě?
Měl jsem kdysi něco podobného v zahraničí na jednom místě - přišlo mi to jako bych byl na rozhraní 2 BTS a ty se "praly" která hovor uskuteční. Jinde se to nestávalo.
lipon
 
Příspěvky: 1111
Registrován: 03 srp 2012 21:35
Poděkoval: 31 x
Poděkovali mu: 76 x

Re: přerušení při telefonování

Příspěvekod pavelfryda » 09 srp 2017 16:02

Díky za komentář.
Dělá to na různých místech. :roll:
pavelfryda
 
Příspěvky: 4
Registrován: 08 srp 2017 21:25
Poděkoval: 0 x
Poděkovali mu: 0 x

Re: přerušení při telefonování

Příspěvekod thomson78 » 09 srp 2017 17:03

dělá to také, když zakáže té hovory přes wi-fi?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Tomáš Libenský
Uživatelský avatar
thomson78
 
Příspěvky: 28
Registrován: 31 črc 2012 09:57
Bydliště: Brno
Poděkoval: 4 x
Poděkovali mu: 0 x

Re: přerušení při telefonování

Příspěvekod pavelfryda » 09 srp 2017 19:30

Nepoužívám volání přes wifi.
Stále mám podezření na nějakou chybu SW, protože i při snaze o zálohování - před vrácením do továrního nastavení - objevovala se hláška (už přesně nepamatuji) "soubor poškozen".
Teď už zálohuji OK, ale přerušení hovoru se mi stává stále (dnes ze 20 hovorů - 2x).
Lépe to popsat neumím. ;)
pavelfryda
 
Příspěvky: 4
Registrován: 08 srp 2017 21:25
Poděkoval: 0 x
Poděkovali mu: 0 x

Re: přerušení při telefonování

Příspěvekod pavelfryda » 14 srp 2017 21:02

Vyřešeno!
Vypnul jsem 4G. Měl jsem zde zapnuto i "Hlas a data".
O2 si prý s tímto neumí poradit. A 3G je stabilnější. :D :D :D
pavelfryda
 
Příspěvky: 4
Registrován: 08 srp 2017 21:25
Poděkoval: 0 x
Poděkovali mu: 0 x


Zpět na Jablíčkář.cz