pavliczeck píše:Vypadá to zajímavě, ale realita je jiná. Psal jsem o tom článek:
http://www.applik.cz/2017/06/20/kazdy-rok-novy-iphone-ne-neusetrite/"telefon využívám dennodenně při studiu i práci a nemůžu být několik měsíců bez telefonu"
....ale nemohu si ho koupit.
To mi připomíná "zákazníka", který mi 5 minut povídal o tom, jak potřebuje k práci iPhone, že má všechno spárované s počítačem a že bez mobilu prostě nefunguje, že to má k byznysu, ale když jsem mu řekl, že bude platit 129 Kč / den, tak mi řekl, že to je moc, že to nedá....
Ale bohužel nejste moc pozorný, protože nabídka u Alzy je jiná, než kterou poskytuje CZC, o kterém se tu teď bavím, viz. titulek. Ano, u Alzy se skutečně telefon pouze pronajímá a Váš článek jsem shledal pěkně zpracovaným, nicméně se teď bavíme o dvou úplně jiných nabídkách - CZC telefon nepronajímá, nýbrž "vykupuje".
Další chytrák, který si myslí, že spolykal všechnu moudrost světa. Ano, jsem si vědom, že si lidé rádi namlouvají, že takovou věc potřebují a jsou schopni si k tomu vytvořit nějaký důvod, ale to se, milý pane, na mě nevztahuje. Jsem student a jelikož vlastním MacBook, je pro mě synchronizace produktů velice užitečná, ale máte částečně pravdu, dokázal bych se bez toho obejít, nicméně pro výkon mé práce je telefon nezbytnou součástí, a když už si chci pořídit takové zařízení, proč rovnou nešáhnout po něčem lepším, co mi usnadní život, práci i studium. Proto zkoumám své možnosti. A nemusíte být takový Einstein, abyste si domyslel, že jsem se ztrátou svého nynějšího telefonu nepočítal a tak jsem neměl ušetřené peníze. Sám jste jistě byl jednou student, a pakliže jste neměl bohatého tatínka, který rád rozmazloval svého miláčka, tak jste okusil kruté hospodaření studentského života.
Prosil bych tedy, aby v tomto tématu odpovídali jen lidé, kteří mají svých všech pět pohromadě, děkuji.