Moderátoři: Renik, MichalM.Mac, Macforum_Admin, hynecheck, pekros, Schumi
no jasně, aby ses neposralra3662 píše:Osobně bych šel raději do iPHone SE než do iPhone 5SE.
pavliczeck píše:Osobní názor?
SE (potažmo 5s) používám jako PAGER = na příjem hovorů (+ když volám já). SMS na tom nenapíšu, displej je tak malý, že mě z něj bolí oči.
6s = používal jsem rok a půl a nevadil mi, pak jsem pořídil 6s Plus a velikost mě uchvátila. Nepoužívám telefon na volání, ale jako multimediální zařízení a nahrazuje mi iPad.
Často měním telefony a tím pádem i velikosti displejů a co mi je příjemné? Přecházet z 4,7" na 5,5".
Co je mi nepříjemné? Přeházet na menší displej...
Ovšem... že to tak mám já neznamená, že to tak budeš mít ty. Vyzkoušej si na pár dní 4" displej a uvidíš, jestli je pro tebe 4,7" lepší či horší
sms na SE nejdou psat komforně? Přemýšlím jestli koupit SE a v lednu i ipad, nebo si nechat šestku na "dojetí" a nekdy za rok koupit 7...Jirka_S píše:Mám SE i 6S. Na volání a nošení v kapse apod. není nic lepšího než SE. Na 6S se mně lépe píše a samozřejmě i lépe prohlíží www apod. I když pokud jsem doma, tak na to mám iPad.
Hnata píše:z čehokoliv většího se podle mých zkušeností neumím vrátit na cokoliv menšího - používám podobně jako i kolega výše SE na telefonování (je při ruce a kompaktní) a 7+ na cokoliv jiného (psát na SE prostě pohodlně nejde).
Takže odpověď za mě: radil bych koupit 6S a šoupnout ho do koženého nebo silikonového obalu (snad tím nepohorším) - obal totiž významně zlepší ergonomii a nebude klouzat ...
Jirka_S píše:Abych vám to zjednodušil 😀, tak znovu opakuji, že mně se s SE telefonuje náramně dobře a uchopení do mé, podotýkám do mé ruky je bezkonkurenční. Tu jistotu a ergonomii u všech ostatních placek či pádel postrádám. Display je věc jiná. 😊
SteveJSF píše:Roky jsme tu měli iPhony trojkové, čtyřkové či pětkové řady, všechno bylo OK a najednou na SE nejde psát? Co to je za blbost?