fero píše:Ráno sundám telefon z nabíječky v 8 hodin a ve 13 hodin nabízí teleon aktivaci režimu nízké spotřeby jedním slovem: KATASTROFA.
daj tomu cas. Ak to bude pretrvavat, daj telefon do uvodneho stavu (bez restore zalohy). Vyskusaj s nim takto fungovat.
To restorovanie, co spominaju vyssie: mne najviac trvalo, kym si to postahovalo vsetky aplikacie - to boli dlhe hodiny, pricom ked som s telefonom robil, tak to tahal samozrejme pomaly (vyuziva iddle time). To iste to indexovanie na pozadi - asi zalezi, kolko giga mas fotiek, videa atd, kolo mas obsadenost celkovo - zmena filesystemu by v tom tiez mohla byt. A toto indexovanie by mohlo ev. zaberat dlhe hodiny (a tiez asi len pocas iddle time). Indicie mas, musis s nimi uvazovat ci su releveantne.
Povedane este inak: pokial tu viaceri majitelia Xiny potvrdzujeme primeranu vydrz, tak zrejme je zle nieco u teba, a hw by som nepodozrieval, ten bude pravdepodobne v poriadku (resp. je to posledna moznost po vyluceni pravdepodobnejsich).
Ak ti zalezi na setreni baterie, rady nabijat uz najdes, v strucnosti - nabijaj kazdy vecer pred spanim az do rana (neries, nenici to baterku) a rozhodne je lepsie strcit na kabel ked ma >50% az do rana ako ho nechat cele hodiny na <10 %...