Námět na aplikaci

Věnujete se vývoji aplikací pro Mac OS X, iOS nebo třeba webových služeb spojených s Apple produkty. Nabízíme prostor pro sdílení zkušeností.

Moderátoři: MichalM.Mac, zmiy, dandas, Macforum_Admin

Odpovědět
LukePeri
Příspěvky: 1
Registrován: 21 led 2016 22:17

Námět na aplikaci

Příspěvek od LukePeri » 21 led 2016 22:32

Ahoj borci vývojáři

hledám schopného amatérského vývojáře na aplikace pokud možno z Brna, kvůli konzultacím. Mám skvělý námět na moc užitečnou appku pro projekt manažery, na přehled a správu financí i několika projektů najednou. Věřím, že tato appka bude mít obrovský úspěch po celém světě a usnadní práci spoustu manažerům. vše mám promyšleno a věřím, že tato aplikace udělá díru do světa. Nic podobného jsem nenašel ani jako software na PC.

Luke

Uživatelský avatar
rony
Příspěvky: 3635
Registrován: 01 srp 2012 07:47
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Námět na aplikaci

Příspěvek od rony » 21 led 2016 23:42

Aby ste nebol sklamany, tak dam otazku: v akom stave mate specifikaciu zadania podla vasej idey? Mate to premyslene znamena, ze ste o tom premyslal alebo to mate hodene na papier, nejake schemy, postupy, modely?

Nevyvijam pre nikoho a uz vobec nie amatersky (to kvoli tomu, aby ste to nebrali ako reakciu na vasu vyzvu) :-) avsak chcem pripomenut, ze pokial svoju predstavu nemate "von" z hlavy na papieri a na modeloch, moze prist sklamanie, ze sa to nepretavi do ziadnej diery vo svete.
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
 Mac Mini  iPhone 13pro  iPad Pro  Pencil  TV  WATCH  AirPods  Homepod

Odpovědět