appleID - problém

Tato sekce je určena všem začínajícím Apple uživatelům, kteří potřebují pomoc a nejsou si jistí, do které ze sekcí jejich dotaz přesně patří. Pokud se Vám nepodařilo pomocí vyhledávání najít řešení pro Váš problém, tak neváhejte a napište svůj dotaz právě sem. Neexistují hloupé otázky, jen hloupé odpovědi.

Moderátoři: Alisczech, RadimSvidrnoch, emkei, MichalM.Mac, Streeter, Renik, zmiy, dandas

Odpovědět
Orxion
Příspěvky: 133
Registrován: 31 črc 2012 11:55
Bydliště: Zlín

appleID - problém

Příspěvek od Orxion » 10 srp 2017 04:05

zdravím, prosba o radu ..

včera mě došel klasický pokus email, tak jsem email přeposlal na reportphishing@apple.com (nevím jestli to nebyl důvod problémů).

v noci mě vzbudila bouřka, chtěl jsem na mobil a podívat se na radar, ale první co jsem viděl byla hláška, že problém s přihlášením .. zadejte heslo .. nefungovalo, tak jsem telefon odložil a spal dál .. ráno jsem šel k počítači a to samé, email nefungoval, fantastical a další to samé .. nakonec jsem se musel přihlásit na AppleID přes ověřovací SMS a znovu nastavit heslo + všechny sekudnární hesla pro airmail, fantastical, atp ..

co by mě zajímalo .. jak se mohlo stát, že se mě zablokovalo heslo původní, a jak je možné, že jsem přišel i o všechny druhotné .. když jsem šel po změně hlavního hesla do historie, tak tam bylo čisto a všechny nové hesla jsou tam odedneška .. a největsí průser je, že já si samozřejmě nejsem jistý (v té změti programů), že jsem to někde nezapoměl obnovit :(

je možné, že by mě apple sám od sebe smazal aktuální heslo, jen proto, že jsem jim přeposlal jeden mail???

Odpovědět