Na Ipadu Mini 2 nefunguje tato stránka: www.capitrebic.cz
Stránka je "rozsypaná" a například nejde hlavní tlačítko detailu přenosu z čapího hnízda.
Na všech ostatních zařízeních je vše funkční. Nefukčnost na Ipadu mini 2 trvá cca měsíc - od doby kdy majitel stránek provedl úpravy webu.
Je nějaká pomoc, resp. mám smůlu se starou verzí iosu ? Díky za případné rady...
Mazání cookies a restart a jiný prohlížeč jsem zkoušel, je to stále nefunkční. Verze iosu: 12.5.7 - poslední aktuální.
Ipad Mini 2 - nefunkční stránka s čápy
Moderátoři: Alisczech, emkei, MichalM.Mac, Streeter, Renik, zmiy, dandas
Re: Ipad Mini 2 - nefunkční stránka s čápy
ipad pro z roku 2020, normalne funguje.
neopisujete CO PRESNE je to "nefunguje".
ale z kristalovej gule tipujem, ze ten videoprenos. Takze ten viem pozerat v tom ipade.
predpokladam, ze ten ipad mini 2 je uz s velmi velmi starym systemom.
Ak je to tak, potom mozete predpokladat, ze tajomsia verzia prehliadaca uz naozaj niektore taketo veci NEVIE.
Staci vam to takto?
neopisujete CO PRESNE je to "nefunguje".
ale z kristalovej gule tipujem, ze ten videoprenos. Takze ten viem pozerat v tom ipade.
predpokladam, ze ten ipad mini 2 je uz s velmi velmi starym systemom.
Ak je to tak, potom mozete predpokladat, ze tajomsia verzia prehliadaca uz naozaj niektore taketo veci NEVIE.
Staci vam to takto?
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
Mac Mini iPhone 13pro iPad Pro Pencil TV WATCH AirPods Homepod
Díky za odpověď.
Po kliku na odkaz, který jsem dal ve svém příspěvku, se objeví úvodní stránka, na které má být tlačitko "Sledujte čápy". Na mém ipadu mini 2 to ale není tlačítko. Nejde na to kliknout (tapnout) , je to jenom text. A celkově je ta stránka rozházená, jakoby rozsypané html...
Díky za info, že Vám to správně běží na ip2020. Bude to tedy určitě tím starým iosem....
Po kliku na odkaz, který jsem dal ve svém příspěvku, se objeví úvodní stránka, na které má být tlačitko "Sledujte čápy". Na mém ipadu mini 2 to ale není tlačítko. Nejde na to kliknout (tapnout) , je to jenom text. A celkově je ta stránka rozházená, jakoby rozsypané html...
Díky za info, že Vám to správně běží na ip2020. Bude to tedy určitě tím starým iosem....
oni nemaju priamy link na stranku s videom, takze to zobrazia javascriptom a zrejme tam bude problem. samotny stream je cez ipcamlive.com
a celkomo zjavne mi funguje priamo samotne video
https://g0.ipcamlive.com/player/player. ... autoplay=1
a celkomo zjavne mi funguje priamo samotne video
https://g0.ipcamlive.com/player/player. ... autoplay=1
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
Moc díky, ten přímý odkaz na video běží...