Potřeboval bych poradit s exportem videa z iMove ve vzathu k jeho velikosti. Popíšu konkrétní situaci:
- Obdržel jsem záznam online schůzky z MS Temas. Délka videa je 105 minut a velikost je 483 MB
- Provedl jsem střih vide. Odstřih jsem cca 20 minut na začátku (než začala část kterou chceme ponechat) a cca 2 minuty a konci.
- Dal jsem export souboru a velikost je 1,23 GB a i když v dialogu pro export nastavím zůznou kvalitu, tak velikost je stále kolem 1,23 GB
Je možné pomocí nějakého nastavení dosáhnout toho, aby sestříhané a exportované video nebylo větší než originál (ideálně bylo menší)?
iMovie a velikost exportovaného videa
Moderátoři: MichalM.Mac, zmiy, dandas, Macforum_Admin, pepahorak, Hejla007
Re: iMovie a velikost exportovaného videa
on zasa moc nekomprimuje.
na ucel aky opisujete pouzivam dodatocne appku Handbrake.fr (je to web adresa, nabehnite si tam) a v nom reenkodujem videa, aby boli kratsie. Appka chce aspon trosku znalosti pojmov, inak je potom vcelku jednoducha na pouzitie.
na ucel aky opisujete pouzivam dodatocne appku Handbrake.fr (je to web adresa, nabehnite si tam) a v nom reenkodujem videa, aby boli kratsie. Appka chce aspon trosku znalosti pojmov, inak je potom vcelku jednoducha na pouzitie.
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
Mac Mini iPhone 13pro iPad Pro Pencil TV WATCH AirPods Homepod
Mac Mini iPhone 13pro iPad Pro Pencil TV WATCH AirPods Homepod