Mafia 3

Hry a zábava na Macu byly dlouho po hříchu opomíjeny. Dnes tomu tak není a jak pro MacOS X a zejména pak pro iOS je nabídka her a zábavy opravdu bohatá. Zde najdete tipy i pomoc v této oblasti.

Moderátoři: MichalM.Mac, Macforum_Admin, lukas5, petrskuta

Odpovědět
mokusCZ
Příspěvky: 33
Registrován: 06 srp 2016 15:13

Mafia 3

Příspěvek od mokusCZ » 02 črc 2017 19:08

Ahoj,

skoro půl roku jsem čekal na vydání edice Mafie 3 pro mac, když už konečně vyjde tak mi spuštění končí neznámou chybou...

a to jsem si mašinu (tímhle dovybavením) stavěl zrovna pro tuhle hru....

jinak 6 core XEON 3,33
3x8 GB RAM
nVidia GTX 780 3GB

a teď se v infu u hry dočtu že hra nepodporuje integrovanej intel a jakékoliv nVidia grafiky

3x ble, vyhodil jsem peníze a tak...
Naposledy upravil(a) mokusCZ dne 03 črc 2017 18:02, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
SteveJSF
Příspěvky: 1424
Registrován: 22 bře 2013 07:41

Mafia 3

Příspěvek od SteveJSF » 02 črc 2017 20:15

Hmmm, asi sis měl koupit klasického Maca. :-)
Nebo to dávno hrát na Widlích.

mokusCZ
Příspěvky: 33
Registrován: 06 srp 2016 15:13

Re: Mafia 3

Příspěvek od mokusCZ » 02 črc 2017 22:41

a mohu se zeptat co je na mem macu neklasickeho?

Uživatelský avatar
SteveJSF
Příspěvky: 1424
Registrován: 22 bře 2013 07:41

Re: Mafia 3

Příspěvek od SteveJSF » 03 črc 2017 00:26

Asi to, že sis ho stavil ty.

mokusCZ
Příspěvky: 33
Registrován: 06 srp 2016 15:13

Re: Mafia 3

Příspěvek od mokusCZ » 03 črc 2017 02:26

Aha, tak to bych chtel videt jak to ta hra pozna... jediné co neni origo mac verze je ssd disk, a GPU (s mac biosem) je o rad silnejsi nez davali origo, mimo jine take nVidii...

je to normalni obyčejný:
Název modelu: Mac Pro
Identifikátor modelu: MacPro5,1
Název procesoru: 6-Core Intel Xeon
Rychlost procesoru: 3,33 GHz
RAM 24 GB 1333 MHz DDR3 ECC
Grafika NVIDIA GeForce GTX 780 3072 MB

je to len lehce upgradovany MacPro, tak co

spíš mne štve přístup firmy, půl roku člověka natahují, že mac verze comming soon a pak nejde s intel a nvidiema grafikama?

Uživatelský avatar
MichalM.Mac
Příspěvky: 3245
Registrován: 30 črc 2012 11:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Mafia 3

Příspěvek od MichalM.Mac » 03 črc 2017 06:54

Máš to koupené na Steamu doufám (->můžeš nainstalovat pod Win).

Na NVIDIA kartách to třeba časem chodit bude, ale pro Aspyr to neni priorita, když Apple poslední 4 roky používá AMD.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Layo
Příspěvky: 388
Registrován: 29 dub 2013 19:28

Re: Mafia 3

Příspěvek od Layo » 03 črc 2017 10:12

Ono jde spíš o to, že nainstalovat si třeba do VM windows je otázka 30 minut a nemusel si čekat půl roku :D

Gwaihir
Příspěvky: 295
Registrován: 19 čer 2014 10:20

Re: Mafia 3

Příspěvek od Gwaihir » 03 črc 2017 12:53

A Mafia 3 je taková pecka, že se kvůli tomu vyplatí stavět jakýkoliv počítač? A proč zrovna Mac? Proč si prostě raději nepořídit herní konzoli?

mokusCZ
Příspěvky: 33
Registrován: 06 srp 2016 15:13

Re: Mafia 3

Příspěvek od mokusCZ » 03 črc 2017 13:34

Layo píše:Ono jde spíš o to, že nainstalovat si třeba do VM windows je otázka 30 minut a nemusel si čekat půl roku :D
Zkoušel jsem parallers a po každým updatu systému dělat nový reinstal Widlí mne rychle přešlo...
MichalM.Mac píše:Máš to koupené na Steamu doufám (->můžeš nainstalovat pod Win).

Na NVIDIA kartách to třeba časem chodit bude, ale pro Aspyr to neni priorita, když Apple poslední 4 roky používá AMD.

Sent from my iPhone using Tapatalk
mám to koupené na steamu, ale na intel NUC mi to jede krokem..
Gwaihir píše:A Mafia 3 je taková pecka, že se kvůli tomu vyplatí stavět jakýkoliv počítač? A proč zrovna Mac? Proč si prostě raději nepořídit herní konzoli?
Špatně jsem se vyjádřil, nestavěl jsem ten počítač kvůli konkrétní hře, prostě jsem chtěl zkusit něco jiného než PC...

swenak
Příspěvky: 2233
Registrován: 03 kvě 2014 16:43

Re: Mafia 3

Příspěvek od swenak » 03 črc 2017 13:48

Tak dualboot s Win a je klid, virtualize není na hry.

mokusCZ
Příspěvky: 33
Registrován: 06 srp 2016 15:13

Re: Mafia 3

Příspěvek od mokusCZ » 03 črc 2017 17:59

swenak píše:Tak dualboot s Win a je klid, virtualize není na hry.
No tak to jsem přesně měl, ale při aktualizaci MacOSu se mi 2x rozhodily Paralles a pak mne to přestalo bavit..

swenak
Příspěvky: 2233
Registrován: 03 kvě 2014 16:43

Re: Mafia 3

Příspěvek od swenak » 03 črc 2017 18:51

Co s tím má Parallels? Krom toho je to divné i to rozhozeni.

mokusCZ
Příspěvky: 33
Registrován: 06 srp 2016 15:13

Re: Mafia 3

Příspěvek od mokusCZ » 03 črc 2017 19:12

swenak píše:Co s tím má Parallels? Krom toho je to divné i to rozhozeni.
tak mi dej prosím Tě návod, jsem v macích trochu dost lama

mokusCZ
Příspěvky: 33
Registrován: 06 srp 2016 15:13

Re: Mafia 3

Příspěvek od mokusCZ » 03 črc 2017 23:42

Tak mi kamarád z Hangar 13, jednoduše řekl, že amíci hrajou buď na PC a nebo na konzolích a že firma pro nVidie prostě NIC nechystá, že si mám dát dualboot... anebo si koupit PC

Uživatelský avatar
SteveJSF
Příspěvky: 1424
Registrován: 22 bře 2013 07:41

Re: Mafia 3

Příspěvek od SteveJSF » 04 črc 2017 01:19

To ti řekne každý i tady.

Uživatelský avatar
MichalM.Mac
Příspěvky: 3245
Registrován: 30 črc 2012 11:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Mafia 3

Příspěvek od MichalM.Mac » 04 črc 2017 19:09

Kdo je Hangar 13?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odpovědět