Ahoj vsem,
Prosim Vas, jsem ucitel na stredni skole, mam udelane pripravy do hodin v Dokumenty Google (zatim) a obcas otviram obrazky na Google nebo otviram PDF ucebnici.
Muj dotaz zni: je nejaka aplikace, ktera by mi dovolila (pri promitani pres AppleTV) kreslit/zvyraaznovat nad tim, co zrovna promitam? Vim, ze existuji anotace, ale kolikrat potrebuji hned nad nejakou webovou strankou, obrazkem z Googlu, nad PDFkem udelat nejake zvyrazneni slova, podtrzeni, sipku nakreslit…proste hned deckam zvyraznovat, co ukazuji.
Nejaky nastroj, co dokaze bezet nad vsim spustenym, mit pruhledne okno a kreslit pomoci par nastroju???
Dekuji za rady, LK
Aplikace tuzky “nad” iPadem
Moderátoři: MichalM.Mac, zmiy, dandas, Macforum_Admin, Carlooser
Re: Aplikace tuzky “nad” iPadem
ak nenajdete nic, tak odporucam urobit screenshot - ide to rychlo, dve tlacidla na bokoch ipadu.
vzapati nabehne obraz a hned je mozne kreslit Apple Pencilom.
vzapati nabehne obraz a hned je mozne kreslit Apple Pencilom.
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
Mac Mini iPhone 13pro iPad Pro Pencil TV WATCH AirPods Homepod
-
Nejaka apka preci musi existovat ne?
vas optimizmus “musi existovat” je nakazlivy
ale isteze, existuju ale zrejme nie podla opisu aky uvadzate, tj.
ze akoby bezi nad tym vsetkym a _hocikedy_ zoberiete Pencil a carbete do obrazu. Takymto sposobom nie.
ale ved to nie je o moc odlisne:
aj vo vasom pripade, by ste to museli nejakym sposobom “aktivovat”, to je presne taky isty ukon
aktivovat tu funkciu = urobite screenshot
malujete po obrazovke = pencilom kreslite do screenshotu.
tym mate zabezpecene, ze v comkolvek mozete dokreslovat.
existuju este orezentacne appky, ale tam je princip iny.
v tej appke musite dokazat zobrazit dany obsah. typucky prezentacie, kde samotna prezentacna appka uz obvykle ma nejaku funkciu pre oznacovanie miest v slidoch prezentacie.
v com vam prekaza to, ze si stlacenim VolumeUp+Power urobite snimok obrazovky a nasledne v nom kreslite Pencilom?
Ved v cinnosti s appkou mozete dalej pokracovat tym, ze dokreslite, screenshot poslete prec a prezentujete dalej.
To chcete nejaku zivu hru komentovat alebo nieco take, kde sa to neda riesit? Ak online hry a spol, tomuz by som do veci zapojil hardware pre online prenosy. Jednu taku krabicku popisoval Honza Brezina.
ale isteze, existuju ale zrejme nie podla opisu aky uvadzate, tj.
ze akoby bezi nad tym vsetkym a _hocikedy_ zoberiete Pencil a carbete do obrazu. Takymto sposobom nie.
ale ved to nie je o moc odlisne:
aj vo vasom pripade, by ste to museli nejakym sposobom “aktivovat”, to je presne taky isty ukon
aktivovat tu funkciu = urobite screenshot
malujete po obrazovke = pencilom kreslite do screenshotu.
tym mate zabezpecene, ze v comkolvek mozete dokreslovat.
existuju este orezentacne appky, ale tam je princip iny.
v tej appke musite dokazat zobrazit dany obsah. typucky prezentacie, kde samotna prezentacna appka uz obvykle ma nejaku funkciu pre oznacovanie miest v slidoch prezentacie.
v com vam prekaza to, ze si stlacenim VolumeUp+Power urobite snimok obrazovky a nasledne v nom kreslite Pencilom?
Ved v cinnosti s appkou mozete dalej pokracovat tym, ze dokreslite, screenshot poslete prec a prezentujete dalej.
To chcete nejaku zivu hru komentovat alebo nieco take, kde sa to neda riesit? Ak online hry a spol, tomuz by som do veci zapojil hardware pre online prenosy. Jednu taku krabicku popisoval Honza Brezina.
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
-
Dekuji moc za rady, asi screenshot bude to reseni.
LK
LK