Ahoj.
Na novem macbooku air m2 mam nehorazne problemy s wifi pripojenim. Ted po updatu na Sonomu. Zejmena na 5GHz. Uz delsi dobu premyslim o koupi noveho routeru misto stavaji Time Capsule 2. Budeme se stehovat do mirne vetsiho bytu. A capsule je starik.
Prosim o radu, co koupit a idealne osobni zkusenost fungovani s apple zarizenimi.
Diky.
Wifi 6 router
Moderátoři: Alisczech, MichalM.Mac, zmiy, dandas, Macforum_Admin
Re: Wifi 6 router
https://www.alza.cz/ubiquiti-unifi-ap-6 ... RwQAvD_BwE
nic jiného už asi 10 let nepoužívám. perfektní, spolehlivé, jednoduché a BAZEPEČNÉ
nic jiného už asi 10 let nepoužívám. perfektní, spolehlivé, jednoduché a BAZEPEČNÉ
iPhone14Pro/MBA 2021/iPad Air 2020/iPAD2018/MBA early2014/aTV4/ AirPodsGen3
Re: Wifi 6 router
horom dolom funguje v podstate vsetko, ked sa vyhnete tym uuuuplne najlacnejsim routrom, tak si zaskrtate podporu WiFi noriem, poskumate recenzie kupujucich a pripadne sa tu este spytate na konkretne modely.
ja som po rokoch s Cisco routrom presiel na Asus taky ten >100 eur, a je v podstate v pohode aj ked som nespokojny s webovym rozhranim a appkou k routru, vyzeraju ako vylovene z 90tych rokov. pritom ma mnohi presviedcali predtym, ze to ma suprduprsqele UI cez web. Tym by som to mokre obuchal o hlavu
ja som po rokoch s Cisco routrom presiel na Asus taky ten >100 eur, a je v podstate v pohode aj ked som nespokojny s webovym rozhranim a appkou k routru, vyzeraju ako vylovene z 90tych rokov. pritom ma mnohi presviedcali predtym, ze to ma suprduprsqele UI cez web. Tym by som to mokre obuchal o hlavu

-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
Mac Mini iPhone 1 / 4 / 5S /X /13pro iPad Pro Pencil TV4/ 4K WATCH S0/ S4 AirPods
Mac Mini iPhone 1 / 4 / 5S /X /13pro iPad Pro Pencil TV4/ 4K WATCH S0/ S4 AirPods