Ahoj.
Omlouváme se, že zakládat nové téma......
Aktuálně používám sluchátka Airpods pro 1.generace.
Zvažuji, že bych je nahradil Sony Noise Cancelling WF-1000XM.
Jeden z duvodu je slaby mikrofon.
Co ale nejsem schopen posoudit je jak se v beznem pouzivani s iPhone/IPad a watch dají sluchátka Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 použít.
Myslím, že vím v cem jsou sluchátka lepší či horší.
V tuto chvíli u mne vitezi Sony Noise Cancelling WF-1000XM5. Duvodem je o neco lepší zvuk, potlaceni hluku a mikrofon.
Vyhodu apple airpods vidim v propojení s ostatními Apple zarizenimi.
Ale. Stojí tato vyhoda za to?
Nepouzivam jednotny Apple ekosystem. Jedná se o komplikaci Apple (iPhone, IPad, hodinky) a windows.
Máte zkušenosti s Sony Noise Cancelling WF-1000XM5 a jejich použití s Apple?
Dekuji
Sony Noise Cancelling WF-1000XM5
Moderátoři: Alisczech, MichalM.Mac, zmiy, dandas, Macforum_Admin
Re: Sony Noise Cancelling WF-1000XM5
Ja som pouzivatel bose qc rast.
Moje stare qc sa pokazili a v zachvate som kupil xm5…
Rovno napisem, ze predtym som ich neuznaval, kupil, neprekvapili ma, sli prec a neuznavam ich.
1. Zvuk je urcite parada, ak by bol zly, nema cenu sa o nich bavit
2. Anc je skvele, dOkonca lepsie nez boli moje stare bose qc35
3. Sw do mobilu je katastrofa. A sw potrebujes pretoze toto su sluchadla na simultanne pouzivanie 2 device naraz a chces si raz za cas prepnut ine zariadenie. Obsluzny sw od bose je uplne iny svet
4. Vnutri sa mi usi dotykali niecoho v sluchadlach, neprijemny pocit
5. Nie su skladscie ako bose a to v taske vazne prekaza ak je puzdro vacsie o 5o %
Samotne pouzivanie s iphone ipad, mac cokolvek je proste - da sa
Az na bod 3. Kde ten sw to komplikuje.
Ja by som normale asi radsej mal airpods max ale musim mat ako jeden devajs vec mimo svet apple.
A aw som ich ani neskusal prepojit, ku aw mi pride vhodnejsie mat bezne airpods.
Teraz mam naslednika bose, rovnaky dizajn ako moje pokazene, len proste lepsie parametre a teda som spokojnejsi
Viac pisem tu https://spravodaj.madaj.net/view.php/20 ... -sa-k-bose
Moje stare qc sa pokazili a v zachvate som kupil xm5…
Rovno napisem, ze predtym som ich neuznaval, kupil, neprekvapili ma, sli prec a neuznavam ich.
1. Zvuk je urcite parada, ak by bol zly, nema cenu sa o nich bavit
2. Anc je skvele, dOkonca lepsie nez boli moje stare bose qc35
3. Sw do mobilu je katastrofa. A sw potrebujes pretoze toto su sluchadla na simultanne pouzivanie 2 device naraz a chces si raz za cas prepnut ine zariadenie. Obsluzny sw od bose je uplne iny svet
4. Vnutri sa mi usi dotykali niecoho v sluchadlach, neprijemny pocit
5. Nie su skladscie ako bose a to v taske vazne prekaza ak je puzdro vacsie o 5o %
Samotne pouzivanie s iphone ipad, mac cokolvek je proste - da sa
Az na bod 3. Kde ten sw to komplikuje.
Ja by som normale asi radsej mal airpods max ale musim mat ako jeden devajs vec mimo svet apple.
A aw som ich ani neskusal prepojit, ku aw mi pride vhodnejsie mat bezne airpods.
Teraz mam naslednika bose, rovnaky dizajn ako moje pokazene, len proste lepsie parametre a teda som spokojnejsi
Viac pisem tu https://spravodaj.madaj.net/view.php/20 ... -sa-k-bose
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
Mac Mini iPhone 13pro iPad Pro Pencil TV WATCH AirPods Homepod
Mac Mini iPhone 13pro iPad Pro Pencil TV WATCH AirPods Homepod