Tip na článek
Tip na článek
Narazili jste na zajímavou aplikaci, novinku nebo informaci o Apple, která stojí za to? Jestli ANO, tak nám to určitě napište.
psát můžete přímo sem do vlákna nebo na EMAIL: tip@iosmag.cz | Twitter | Facebook
Každý tip je vítán!
Twitter | Facebook | Založil jsem: iOSMag.cz - Apple magazín | iPhone 6 / 16GB Gold | Macbook Pro Retina 13" 2014
Re: Tip na článek
Zaujimavy napad, az na to, citujem: "drb o Apple". Teraz neviem ci chcete seriozne pomahat uzivatelom, alebo sirit drby, ... nieco na styl Kelišová? (Slunce, seno, ...) Nepride mi 2x seriozne rozsirovat drby ...kotaK píše:
Narazili jste na zajímavou aplikaci, novinku nebo nějaký drb o Apple? Jestli ANO, tak nám to určitě napište.
psát můžete přímo sem do vlákna nebo na EMAIL: tip@iosmag.cz | Twitter | Facebook
Každý tip je vítán!
Drb o Apple? Právě jste ztratily důvěryhodnost...
klidně bych si zadrbal, opravdový bulvár výhradně o Apple chybí. Např. Je skutečně Tim Cook 4%? Zpověď zhrzeného milence.
Já myslel, že opravdový bulvár o Apple je LsA Minimálně to tu nedávno někdo psal Já už ho nečtu, tak nevím
Špatně jsem se vyjádřil Nebylo to myšleno jako pomluvy atd, ale uniklé informace o produktech a podobně... Radší sem to upravil
Twitter | Facebook | Založil jsem: iOSMag.cz - Apple magazín | iPhone 6 / 16GB Gold | Macbook Pro Retina 13" 2014