chyba pri instalacii adobe

Pokud si nevíte rady s operačním systémem MacOS X, jeho nastavením nebo aplikacemi týkajícími se právě práce s počítačem, tak zde můžete vznést svůj dotaz

Moderátoři: MichalM.Mac, Unreed, yonah, AdamVyborny, Macforum_Admin

Odpovědět
01pralinka
Příspěvky: 4
Registrován: 07 lis 2015 14:20

chyba pri instalacii adobe

Příspěvek od 01pralinka » 22 čer 2018 10:54

Zdravim, neviem si rady s instalaciou adobe lightroom, nejde mi ani skusobna verzia a skusala som aj ine produkty od adobe a detto. vypise eeror code P1 a dalej sa nehnem. skusala som ist podla rad na adobe help : ccleaner aj novy ucet na cloude, nepomohlo. Najlepsie na tom je, ze som aj odinstalovala creative clod a pri opatovnej instalacii mi opat vyhodilo error P1. takze teraz co...viete mi pls poradit kde je problem a ako instalacku dokoncit?

Uživatelský avatar
ra3662
Příspěvky: 3399
Registrován: 14 srp 2012 10:25
Bydliště: Ostrava

Re: chyba pri instalacii adobe

Příspěvek od ra3662 » 22 čer 2018 11:30

Pokud nenapíšeš verzi HW a SW tak asi nikdo neporadí. Křišťálová koule pro dnešní den došla. :lol: :lol:

Ak nenapíšeš verzii HW a SW tak asi nikto neporadí. Krištáľová guľa pre dnešný deň došla. : Lol:: lol:

01pralinka
Příspěvky: 4
Registrován: 07 lis 2015 14:20

Re: chyba pri instalacii adobe

Příspěvek od 01pralinka » 22 čer 2018 11:34

pardon, macbook pro 15" 2013 procesor 2,7Ghz i7 16GB ram, High Sierra 10.13.4

tlacenka
Příspěvky: 8016
Registrován: 09 zář 2012 17:48

Re: chyba pri instalacii adobe

Příspěvek od tlacenka » 22 čer 2018 13:12

Jen pro jistotu - bavíme se o tom Adobe cleaneru, ne cccleaner co známe z win?
Restart po vyčištění proběhl ?
Odinstalovavala jste jak ?


Uživatelský avatar
Hajnejch
Příspěvky: 2560
Registrován: 10 říj 2013 07:17
Bydliště: Všude zdejší

Re: chyba pri instalacii adobe

Příspěvek od Hajnejch » 22 čer 2018 15:53

Mě by tedy zajímalo k čemu vám byla informace o Macu a macOS když odkazujete na všeobecné informace o instalaci programů Adobe. Mě někdy zaráží vaše posedlost křišťálovou koulí. Občas mi to přijde i zbytečné. :D
Doporučuji k pročtení Jak používat Macforum

Uživatelský avatar
ra3662
Příspěvky: 3399
Registrován: 14 srp 2012 10:25
Bydliště: Ostrava

Re: chyba pri instalacii adobe

Příspěvek od ra3662 » 22 čer 2018 16:28

@Hajnejch, píše tam snad někde že toto dělal? Nevšiml jsem si. Odkázal jsem jej tedy na podporu kde chybu code P1 řeší. Myslím že pár řádku nikoho nezabije a možná někomu pomůže. Je to pouze můj názor, každý má na to právo.
Informace o HW a SW nebyla pro mne, ale všeoběcně pro všechny. Pokud mi něco nešlape je dobré se vyžvejknou na čem mi to nešlape.
A pokud někomu vadí fráze "křišťálová koule" tak ať si vy...e oko. Mimochodem není moje, a používám ji jelikož se mi líbí.

Ať žije demokracie a fóra zdarma, no může přidat i ten světový mír. Hlavně klid, jebne cévka a dál již to znáš. :lol: :lol:

EDIT:
Pokud se někomu bude chtít, klidně ať přidá anketu: vadí-nevadí.

swenak
Příspěvky: 2232
Registrován: 03 kvě 2014 16:43

Re: chyba pri instalacii adobe

Příspěvek od swenak » 22 čer 2018 16:38

Jenom detail, je to ona:)

Uživatelský avatar
ra3662
Příspěvky: 3399
Registrován: 14 srp 2012 10:25
Bydliště: Ostrava

Re: chyba pri instalacii adobe

Příspěvek od ra3662 » 22 čer 2018 17:05

swenak píše:Jenom detail, je to ona:)
To si nejsem jist :lol: :lol: :lol:
Hajnejch píše:Tak jsem si cvičně zkusil vytvořit jeden playlist o pěti písničkách a bez problému jsem ho přehrál celý od začátku do konce. .....

swenak
Příspěvky: 2232
Registrován: 03 kvě 2014 16:43

Re: chyba pri instalacii adobe

Příspěvek od swenak » 22 čer 2018 17:10

Já myslel 01pralinku:)

Uživatelský avatar
ra3662
Příspěvky: 3399
Registrován: 14 srp 2012 10:25
Bydliště: Ostrava

Re: chyba pri instalacii adobe

Příspěvek od ra3662 » 22 čer 2018 17:48

swenak píše:Já myslel 01pralinku:)
Když tak upřesnit, beru to tak že pokud je příspěvek pod bez citace, náleží k příspěvku nad.
A včilek asi někumu upadne hlava, z češtiny jak cyp. :lol: :lol:

swenak
Příspěvky: 2232
Registrován: 03 kvě 2014 16:43

Re: chyba pri instalacii adobe

Příspěvek od swenak » 22 čer 2018 17:59

ra3662 píše:@Hajnejch, píše tam snad někde že toto dělal? Nevšiml jsem si. Odkázal jsem jej tedy na podporu kde chybu code P1 řeší.
Ale píšeš tam, že jsi jej (ne ji) odkázal;) Já jenom, aby to nebylo nekorektní:) Nebo jsi snad neodkazoval někam 01pralinku?:)

Odpovědět