Ahoj,
mám prosím problém se sync připomínkami na exchange serveru. Dal sem si do mac os a ios firemní exchange, zlobí synchronizace úkolů, které jsem schopen otevřít v aplikaci připomínky a taktéž v Microsoft To Do. Zdánlivě sync funguje vpohodě až na jeden, problém. Pokud daný úkol edituji v připomínky pro mac. Dám úkol např termín. 11.8. -> v aplikacích připomínky pro ios a Microsoft ToDos se dá termín. 10.8. Pokud daný úkol edituji na macu tak je termín na ostatních zařízení je vždy den -1. Pokud úkol zadám v připomínky pro IOS a zadám 11.8 tak i v macu se to na 11.8 zadá. Problém je když zadávám data na macu.
Kdo ví, moc díky
Exchange sync a MS To Do <-> připomínky
Moderátoři: MichalM.Mac, zmiy, dandas, AdamVyborny, yonah, Macforum_Admin, Unreed
Exchange sync a MS To Do <-> připomínky
MBA 2020, iPhone 14 Pro, AW7
Re: Exchange sync a MS To Do <-> připomínky
Telefonoval jsem s podporou Applu. Ti mi doporučili odstranit exchange aktualizovat z 14.6. na 14.6.1 a pak zase přidat Exchange účet. Nepomohlo. Tak jsem začal používat dále MS Todos.
Update: Tak ještě jinak. Když v MS Todos (mac) přepnu datum úkolu např. z 11.8. na 12.8. tak se po sekundě přepne zpět na 11.8. A to už ve chvíli kdy jsem v iOS i Mac vypnul sync exchange pro připomínky. Dělá to už úplně všude v MS todos, ios, mac, web. Asi teda bude chyba na straně MS. Existuje nějaká přímá CZ telefonická/mailová podpora pro MS? Já nic nenašel. Také mi od té doby blbne sync iMessage. V Iphone vidím vše aktuální ale v Macu se mi některé imessages nesynchronizují. MS mám rád ale jen si jej pustím více do PC a hromada věcí nefunguje
Update: Tak ještě jinak. Když v MS Todos (mac) přepnu datum úkolu např. z 11.8. na 12.8. tak se po sekundě přepne zpět na 11.8. A to už ve chvíli kdy jsem v iOS i Mac vypnul sync exchange pro připomínky. Dělá to už úplně všude v MS todos, ios, mac, web. Asi teda bude chyba na straně MS. Existuje nějaká přímá CZ telefonická/mailová podpora pro MS? Já nic nenašel. Také mi od té doby blbne sync iMessage. V Iphone vidím vše aktuální ale v Macu se mi některé imessages nesynchronizují. MS mám rád ale jen si jej pustím více do PC a hromada věcí nefunguje
MBA 2020, iPhone 14 Pro, AW7