Ahoj všichni,
je prosím možné nějak nastavit automatické zapnutí zvuků, ve chvíli kdy Apple Watch přejdou do režimu soustředění - spánek?
Mám trochu problém s buzením pouze vibracemi a nechci na to myslet.
Děkuji
Auto. zapnutí zvuků po přechodu do módu spánku
Moderátoři: MichalM.Mac, zmiy, dandas, Macforum_Admin, Brozik
Auto. zapnutí zvuků po přechodu do módu spánku
Naposledy upravil(a) Grommi1 dne 07 úno 2024 19:34, celkem upraveno 1 x.
MBA 2020, iPhone 14 Pro, AW7
Re: Auto. zapnutí zvuků po přechodu do módu spánku
co keby ste si na to spravili automatizaciu v appke Shortcuts (na iphone), s tym, ze sa spusti rano pred vstavanim, vykona ukon, ktory vam zabezpeci zapnutie zvukov.
tato appka si ziada trosku sa natrenovat-naucit v nej robit, ziada si trosku analyticke myslenie (ala programator) ale nic sa neprogramuje, vsetko sa riesi len vizualne vyskladanim na obrazovke. takze ked to po 5 minutach nedokazete poskladat, tak to este neznamena, ze to nejde.
ps:
ja mam v Shortcuts niekolko planovane spustanych akcii, vecer mi vypinaju Always On (aby som v noci nimi nesvietil) a rano sa zasa zapne. Pocas dna mi prepinaju ciselniky aby som to mal pestrejsie. takze ano, toto je zrejme cesta aj pre vasu otazku.
tato appka si ziada trosku sa natrenovat-naucit v nej robit, ziada si trosku analyticke myslenie (ala programator) ale nic sa neprogramuje, vsetko sa riesi len vizualne vyskladanim na obrazovke. takze ked to po 5 minutach nedokazete poskladat, tak to este neznamena, ze to nejde.
ps:
ja mam v Shortcuts niekolko planovane spustanych akcii, vecer mi vypinaju Always On (aby som v noci nimi nesvietil) a rano sa zasa zapne. Pocas dna mi prepinaju ciselniky aby som to mal pestrejsie. takze ano, toto je zrejme cesta aj pre vasu otazku.
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
Mac Mini iPhone 13pro iPad Pro Pencil TV WATCH AirPods Homepod
Mac Mini iPhone 13pro iPad Pro Pencil TV WATCH AirPods Homepod
pokud jde o pravidelný režim vstávání, tak si noční režim vypněte s časem budíků, tedy aktivují se i zvuky
iPhone14Pro/MBA 2021/iPad Air 2020/iPAD2018/MBA early2014/aTV4/ AirPodProG2
Zdravím , ano v shortcuts jsem už něco dělal. Zkusím to. Chtěl jsem se vyhnout tomuto a nebo stáhnout už hotovou zkratku. Nevěděl jsem že je možné na iPhonu propojit spánek se zvuky na apple watch.rony píše: ↑02 úno 2024 13:00co keby ste si na to spravili automatizaciu v appke Shortcuts (na iphone), s tym, ze sa spusti rano pred vstavanim, vykona ukon, ktory vam zabezpeci zapnutie zvukov.
ps:
Ono jde o to, že v režimu spánku a vypnutých zvucích na apple watch je budík jen v režimu vibrací nikoli zvuku. Na iphonu to funguje jinak. Tam je pro režim spánku pro budík vyjímka.