Apple watch ultra?
Moderátoři: MichalM.Mac, zmiy, dandas, Macforum_Admin, Brozik
Apple watch ultra?
Dobry den, chystam se vymenit svoje AW 7 za AWU a moje otazka zni? Vyplati se dnes jeste vzit AWU 1? Muzu je mit novy za 15tis a nebo uz je to dneska pase a rovnou vzit AWU 2?
Dekuji za nazor
Dekuji za nazor
Re: Apple watch ultra?
Osobně bych šel určitě do nejnovějšího modelu. Koukám že Ultry 2 se dají sehnat za něco přes 20 tisíc.
Otázka je, jak dlouho mají sloužit. Pokud je plánuješ třeba jen na rok, tak bych se nad první generací zamyslel, jinak ne.
Otázka je, jak dlouho mají sloužit. Pokud je plánuješ třeba jen na rok, tak bych se nad první generací zamyslel, jinak ne.
MacBook Air 13.6" M2 8/10 512GB 24GB RAM + Keychron M3 Mini 4K/MacMouseFix + Samsung U28R550
iPhone 14 Pro Max 128GB + Garmin Epix Pro 51mm Sapphire
iPad 2021 64GB
HomePod Mini AirPodsPro
iPad 2021 64GB
HomePod Mini AirPodsPro
AWU1 len aj je ten rozdiel ceny naozaj pre vas taky vyznamny. Suhlasim s kolegom vyssie, ak ste rychlobratkovy typ (menite po roku), tak berte hocico.
Kedze mate AW7, tak idete cez viac generacii a pokial je to planovana vymena, preco nevymenit za AWU2?
Osobne frcim na systeme, ze AW kym mozem tak drzim, preto som menil z ocelovych AW S4 na AWU2. Nikdy neriesim predosle modely, kupujem vzdy aktualny a potom sa snazim to drzat co najdlhsie. Dilema o co je horsi predosly model nenastane
Kedze mate AW7, tak idete cez viac generacii a pokial je to planovana vymena, preco nevymenit za AWU2?
Osobne frcim na systeme, ze AW kym mozem tak drzim, preto som menil z ocelovych AW S4 na AWU2. Nikdy neriesim predosle modely, kupujem vzdy aktualny a potom sa snazim to drzat co najdlhsie. Dilema o co je horsi predosly model nenastane
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
Mac Mini iPhone 13pro iPad Pro Pencil TV WATCH AirPods Homepod
No planuju je mit tak +- 2 roky. Hlavne kvuli baterce, aby nebyla uplne vyzdimana a dalo se to jeste rozumne prodat.
Měl jsem 4 různé generace AW a u mě byla baterka na výměnu už +/- po roce.
MacBook Air 13.6" M2 8/10 512GB 24GB RAM + Keychron M3 Mini 4K/MacMouseFix + Samsung U28R550
iPad 2021 64GB
HomePod Mini AirPodsPro
iPad 2021 64GB
HomePod Mini AirPodsPro
kecinger:
AW S0 steel, kupene v juni 2015, cca 4. rok som citil, ze uz to nie je ono.
AW S4 steel, kupene koncom 2018, S0 som este takmer 2 roky pouzival ako nocny merac spanku, potom sa odlepil display.
AW Ultra 2, kupene oktober 2023, viacmenej podobne ako u S0.
Takze tie S4 som pomerne v pohode mal 5 rokov? Neprotirecim, doplnam, ze v istom prostredi to zvladaju aj dlhsie
AW S0 steel, kupene v juni 2015, cca 4. rok som citil, ze uz to nie je ono.
AW S4 steel, kupene koncom 2018, S0 som este takmer 2 roky pouzival ako nocny merac spanku, potom sa odlepil display.
AW Ultra 2, kupene oktober 2023, viacmenej podobne ako u S0.
Takze tie S4 som pomerne v pohode mal 5 rokov? Neprotirecim, doplnam, ze v istom prostredi to zvladaju aj dlhsie
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
To asi ne, řekl bych. Ultra2 mají optimalizaci nabíjení, tam ta baterka musí vydržet na pohodu 3 roky.
iPhone 15 Pro Max 512GB Blue
MacBook Air M2 15" Blue
AWatch Ultra2
Airpods Pro
MacBook Air M2 15" Blue
AWatch Ultra2
Airpods Pro
Ultra 1 mají taky optimalizaci nabíjení. Je to prostě o tom, jak hodně je používáš. Pokud je máš jen jako chytré hodinky a nesportuješ, tak je to v pohodě. Ale když si začneš měřit několik delších aktivit denně, tak jde prostě baterka dolů a musíš nabíjet denně ==> baterie jde rychleji do kopru.
Prvních půl roku s AW Ultra bylo fajn - nabíjel jsem sice denně, ale vždy měl řádnou rezervu (zbývalo mi 40% baterie). Než jsem se jich zbavil, tak jsem musel už nabíjet i 2x denně. Musím také podotknout, že jsem v nich měl aktivní data a využíval je - běhal jsem bez telefonu a vše jel jen z hodinek.
Nový majitel s nimi ale nesportuje a vydrží mu v pohodě 2 dny.
Aktuálně s Garmin Epix Pro 51mm nabíjím 1x týdně a jsem spokojen. Ohledně chytrých funkcí jsou s AW sice neporovnatelné, ale to platí zase naopak u sportu a té výdrže baterie. Je fakt paráda někam na několik dní odjet a nemuset řešit nabíječku na hodinky.
iPad 2021 64GB
HomePod Mini AirPodsPro
iPad 2021 64GB
HomePod Mini AirPodsPro
Měřim několik aktivit denně plus esim a nabíjím obden.
iPhone 15 Pro Max 512GB Blue
MacBook Air M2 15" Blue
AWatch Ultra2
Airpods Pro
MacBook Air M2 15" Blue
AWatch Ultra2
Airpods Pro