Výdrž a velkosť hodiniek.

Sekce věnovaná chytrým hodinkám AppleWatch a příslušenství pro ně.

Moderátoři: MichalM.Mac, zmiy, dandas, Macforum_Admin, Brozik

Odpovědět
jurajc

Výdrž a velkosť hodiniek.

Příspěvek od jurajc » 15 říj 2024 18:17

Ahoj všetkým. Ak si dám ráno o tretej "AW ?" a budem ich mať v práci s jedným nákupom ráno a večer o siedmej, na hodinkách bude iba presný čas a výnimočne aj nejaká zdravotná funkcia, vydržia mi??? Alebo by ich trebalo už dobíjať v práci, v ktorej som aj s cestou do pol ôsmej večera?? Je to zhruba 17 hodín. Uvažoval som aj o Ultra ale tie by som nevyužil a (asi) sú aj dosť velké...U Ultra by ma zaujímala ich šírka, pretože na výkresoch je 44mm. Mne z predajne napísali, že je to šírka displeja, tak teraz neviem. Poradíte?? Keď tak díík.

rony
Kontaktovat uživatele:

Re: Výdrž a velkosť hodiniek.

Příspěvek od rony » 15 říj 2024 21:34

Test
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
 Mac Mini  iPhone 13pro  iPad Pro  Pencil  TV  WATCH  AirPods  Homepod

jurajc

Příspěvek od jurajc » 16 říj 2024 04:53

Dakujem ale nemam ich :/

rony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rony » 16 říj 2024 21:11

Pisete trosku zmatene, trosku sa zamyslite nad tym ako formatujete text.

Uz som sem pisal odpoved, trosku dlhsiu, skratim to

1. Bezny den, rano aw akekolvek aw, z kabla (vecer pred spanim idu na kabel, tak vecer nad 50 % baterky
Za podmienky, ze je to taky bezny office den, podvecer cojaviem 30-60 min beh alebo co

2. Ste maratonec, na zaciatku maratonu date beh, na konci mozeu byt vybite ale realne si myslim, ze silni sportovci frcia na niecom inom nez aw

3. Na vikend brat kabel so sebou

Rozdiel aw a awu: pre muza je to jedno, awu mu budu velke len ak ma mensiu ruku, ja sam mam mechanicke hodiny, ktore su daleko vacsie a tazsie (¼ kg). Takze sirku nerieste, ten rozmer co je udavany je ore orientaciu.

Rada pre vas: chodte do beznej APR predajne, tam maju vsetko vystavene. Niet nad odskusanie na ruke.

Musite pochopit, ze AW je doplnok k iphone, riesia to, aby ste na iphone nesiahali kvoli kazdej blbine, ked si cosi pipne.
Ked to dobre nastavite, tj. Nie princip “vsetko aj nepotrebny bordel neustale pipa aj na aw” ale naopak, aw sa ozvu len ked je to dolezite, a ked vas prestane bavit neustale cosi na aw suchtat prstami, tak vydrzia bez problemov…

Ale nikdy nefungujte tak, ze rano ich neberiete z kabla, ziadne nezmyselne povery o nabijani - je to LiIon, nabijat kedy sa da, radsej castejsie, radsej skor, necakat.

Ja mam powerbanku pre aw a uprimne nabijal som na nej asi 4x z pohodlnosti, lebo sa mi nechcelo lovit kabel.

Ale kupit simdalsi kabel a mat ho v praci je malickost.

jurajc

Příspěvek od jurajc » 17 říj 2024 07:51

Veľmi pekne ďakujem. Oproti Garminu sa mi na AW páči jednoduchosť nabijania a hlavne platenie v dlhom rade - toto je na nezaplatenie!! Mám Enduro3, kde nabijanie neriešim ale predsa len na mojej ruke sú do "spoločnosti" velké, mám malú ruku, zato na šport a aktivity sú bomba. Tak preto ma zaujíma hlavne AW (40-44) lebo Ultry by už boli okrem velkosti "zbytočné". Škoda, že predajňa nie je ani v okresnom meste, starám sa okrem toho aj o dôchodkyňu. Nabijačka je v práci super ak ste v kancelárii, nie v dielni.
Popremýšľam...pomohli ste.

jurajc

Příspěvek od jurajc » 17 říj 2024 10:37

Váša rada: "Musite pochopit, ze AW je doplnok k iphone, riesia to, aby ste na iphone nesiahali kvoli kazdej blbine, ked si cosi pipne.
Ked to dobre nastavite…"
O toto sa budem opierať, díík. Majte sa.

rony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rony » 17 říj 2024 16:35

Pri praci = v dielni = predpokladam rezanie buchanie pilenie vrtanie, to su vsetko cinnosti, kam by som si ziadne hodinky nevzal. Okrem na to urcenych ktorym neprekaza otlkanie alebo su tak lacne, ze ma to neznici.

jurajc

Příspěvek od jurajc » 17 říj 2024 18:13

Pardon!! Je to skôr výrobná hala ale ako som napísal "O toto sa budem opierať, díík ".

Dexforeg23

Příspěvek od Dexforeg23 » 24 říj 2024 08:33

Ahoj! Ak plánuješ používať Apple Watch 17 hodín denne, mali by vydržať, ale je dobré mať nabíjačku v práci pre istotu. Čo sa týka veľkosti, 40-44 mm by malo byť v pohode, najmä ak máš menšiu ruku:)

Odpovědět