Dnes jsem byl u kolegy důchodce který má IP 14 od syna na firmu.
Při pokusu přidat do Apple Wallet debetní kartu od RB jsem narazil na problém se kterým jsem se setkal poprvé.
Nedovolilo to přidat kartu, ale odkázalo na WWW stránky Apple co dělat.
Prostě jsem nemohl přidat kartu.
Setkal se někdo s tímto problémem?
Zítra se důchdce staví do prodejny a pokud mu poradí, rád napíši výsledek.
přidání nové karty od RB do Apple Wallet
Moderátoři: MichalM.Mac, zmiy, dandas, AdamVyborny, Macforum_Admin, pekros, Brozik, pueblaa, hynecheck
Re: přidání nové karty od RB do Apple Wallet
byla to MC nebo Visa?
RB s Visou moc nekamarádí, před nějakou dobou jsem chtěl Visu do Wallet přidat, ale RB nepodporovala Visu ve Wallet
jsem si vědom toho, že podle popisu to na chybu RB nevypadá, ale i tak bych zjistil, o jaký typ karty jde
RB dává Visu momentálně jen na žádost případně při obměně staré Visy, a u některých i za poplatek
RB s Visou moc nekamarádí, před nějakou dobou jsem chtěl Visu do Wallet přidat, ale RB nepodporovala Visu ve Wallet
jsem si vědom toho, že podle popisu to na chybu RB nevypadá, ale i tak bych zjistil, o jaký typ karty jde
RB dává Visu momentálně jen na žádost případně při obměně staré Visy, a u některých i za poplatek
Byla to MC.
Problém je v tom že když jsem zmáčkl + pro přidání karty tak mě to odkázalo na WWW od Apple kde je psáno jak přidat kartu. A nic dalšího.
Nedalo mi to vůbec možnost "Přidat do peněženky" a ani výběr "Debetní či kreditní karta" nebo "Jízdenková karta"
Problém je v tom že když jsem zmáčkl + pro přidání karty tak mě to odkázalo na WWW od Apple kde je psáno jak přidat kartu. A nic dalšího.
Nedalo mi to vůbec možnost "Přidat do peněženky" a ani výběr "Debetní či kreditní karta" nebo "Jízdenková karta"
Apple měl před pár dny nějaký výpadky služeb, co si tak pamatuju, nemohlo to souviset?
telefon musí být přihlášen k AppleID, má dotyčný zřízené ID a přihlášené? pokud ne, doporučuji kontrolní otázky uschovat i u někoho 3. plus záchranný mail někoho z dětí, příbuzných nebo někoho, kdo se mu o techniku stará - vlastní zkušenost
plus telefon musí mít nastaveno FaceID/číselný kód
telefon musí být přihlášen k AppleID, má dotyčný zřízené ID a přihlášené? pokud ne, doporučuji kontrolní otázky uschovat i u někoho 3. plus záchranný mail někoho z dětí, příbuzných nebo někoho, kdo se mu o techniku stará - vlastní zkušenost
plus telefon musí mít nastaveno FaceID/číselný kód
Ach jo, s důchodci to je těžké. Jelikož to nešlo napoprvé tak už to nechce.
Snad s ním budu mít cestu někam k prodejci. Pak dám vědět.
Snad s ním budu mít cestu někam k prodejci. Pak dám vědět.