12Pro - problém

Vše, co se týká iPadů, iPhonu, iPodů a příslušenství, patří právě sem...

Moderátoři: dandas, zmiy, MichalM.Mac, Renik, Macforum_Admin, hynecheck, pekros, Schumi

Odpovědět
overgrounder
Příspěvky: 56
Registrován: 29 lis 2018 11:43

12Pro - problém

Příspěvek od overgrounder » 13 kvě 2021 04:06

Ahoj
mám nový 12pro asi 2 měsíce. Od začátku provozu dělá to, že při úplném vypnutí a potom zapnutí jen problikne logo, obrazovka se vypne a znovu zapne už do přihlašovací obrazovky zhruba tak po obyvklém časovém úseku, co by logo mělo svítit celou dobu (měl jsem model X). Zatím jsem neřešil, přeci jen vypínám úplně jen občas.
Nyní se mi už po druhé stalo, že se přes noc sám od sebe vypnul, ale vypnul se tak, že při pokusu o zapnutí musím čekat tak půl minuty, než problikne logo a telefon se nastartuje. Nicméně se nemusí zadávat PIN kód k SIM, pouze klasicky odemknu telefon. Což už je trochu divné.
Máte někdo, prosím, nějaký návrh/nápad co s tím provést, než to odnesu do servisu?

overgrounder
Příspěvky: 56
Registrován: 29 lis 2018 11:43

Re: 12Pro - problém

Příspěvek od overgrounder » 14 kvě 2021 04:33

Ok, můžete tedy aspoň někdo kdo má 12pro popsat startovací sekvenci? Svítí vám logo při zapnutí trvale nebo jen problikne a rozsvítí se vteřinu dvě před naběhnutím.
Včera jsem měl možnost to samé vidět na 12pro u kolegy v práci, ale stále nevím, zda je to ok. Protože takhle se to chovat nemá.

jirinovotny72
Příspěvky: 55
Registrován: 20 pro 2014 15:20

Re: 12Pro - problém

Příspěvek od jirinovotny72 » 14 kvě 2021 15:41

to co popisujete mi dělal telefon se špatnou baterkou, po oživnutí nebylo potřeba zadávat PIN

Jirka_S
Příspěvky: 1309
Registrován: 08 čer 2015 18:39
Bydliště: CZ

Re: 12Pro - problém

Příspěvek od Jirka_S » 16 kvě 2021 14:11

Když máte kód k SIM kartě vypnutý, tak jej není třeba zadávat, taky to tak mám na všech tlf.

Anndy
Příspěvky: 172
Registrován: 18 zář 2012 12:07

Re: 12Pro - problém

Příspěvek od Anndy » 17 kvě 2021 20:21

overgrounder píše:
13 kvě 2021 04:06
Ahoj
mám nový 12pro asi 2 měsíce. Od začátku provozu dělá to, že při úplném vypnutí a potom zapnutí jen problikne logo, obrazovka se vypne a znovu zapne už do přihlašovací obrazovky zhruba tak po obyvklém časovém úseku, co by logo mělo svítit celou dobu (měl jsem model X). Zatím jsem neřešil, přeci jen vypínám úplně jen občas.
Nyní se mi už po druhé stalo, že se přes noc sám od sebe vypnul, ale vypnul se tak, že při pokusu o zapnutí musím čekat tak půl minuty, než problikne logo a telefon se nastartuje. Nicméně se nemusí zadávat PIN kód k SIM, pouze klasicky odemknu telefon. Což už je trochu divné.
Máte někdo, prosím, nějaký návrh/nápad co s tím provést, než to odnesu do servisu?
Tiež sim mal to preblikajúce logo. Po update na 14.5 sa to opravilo.
Ale nijako inak sa ten telefón vtedy nesprával - okrem loga.

Odpovědět