editor fotek zdarma
Moderátoři: Alisczech, zmiy, dandas, yonah, Macforum_Admin, Keny
editor fotek zdarma
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat na to, jestli byste mi mohli doporučit nějaký editor fotek - jedna se mi o orezy, nějaký kontrast, v podstatě nebo jednoduchého a nebo podobného jako Picassa od Google. Hledam neco, co by bylo zdarma a jsem novy uživatel macu.
Doporučili byste mi neco?
Diky.
chtěl jsem se zeptat na to, jestli byste mi mohli doporučit nějaký editor fotek - jedna se mi o orezy, nějaký kontrast, v podstatě nebo jednoduchého a nebo podobného jako Picassa od Google. Hledam neco, co by bylo zdarma a jsem novy uživatel macu.
Doporučili byste mi neco?
Diky.
Re: editor fotek zdarma
Nativní aplikace Fotky nevyhovuje?
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 12
iPad Pro 11 M1, iPadOS 16
iPhone 12 Pro Max, iOS 16
Apple TV4
iPad Pro 11 M1, iPadOS 16
iPhone 12 Pro Max, iOS 16
Apple TV4
Není to sice zdarma, ale pokud nestačí nativní aplikace Fotky, tak tuším, že Pixelmator PRO je teď v akci za necelých 500,-. Na to co to umí je to super cena. Přesněji tu cenu neřeknu, protože tuto aplikaci mám dávno zakoupenu, tak nevidím u ní v appstore cenu.
iPhone XS 64GB
Macbook Pro 14" 2021 M1 Pro, 512GB SSD, 16GB RAM
Mac mini 2014, Intel i5 1,4GHz, 250GB SSD, 4 GB RAM
AW Nike+ Series 4 GPS 44mm
Apple TV 4K
Macbook Pro 14" 2021 M1 Pro, 512GB SSD, 16GB RAM
Mac mini 2014, Intel i5 1,4GHz, 250GB SSD, 4 GB RAM
AW Nike+ Series 4 GPS 44mm
Apple TV 4K
Nota by stacila, ale nejde mi vyexportovat upravena a oříznuta fotografie. Export je vždycky ten originál bez jakýchkoliv uprav. Nebo s tím dělám nebo špatně...?
Diky
Diky
a skusali ste cez ikonku ZDIELAT?
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
Mac Mini iPhone 1 / 4 / 5S /X /13pro iPad Pro Pencil TV4/ 4K WATCH S0/ S4 AirPods
Mac Mini iPhone 1 / 4 / 5S /X /13pro iPad Pro Pencil TV4/ 4K WATCH S0/ S4 AirPods
Je potřeba dát export a je tam volba originál (to exportuje původní verzi) a nebo jsou tam možnosti kvality a velikosti, což exportuje upravenou fotografii. Nemám teď u sebe počítač, ale je to docela zřejmé z těch popisů.
PARADA!! Vyzkousim a dekuju moc.