iPad Pro iOS 13 - monitor, klávesnice, myš

Vše, co se týká iPadů, iPhonu, iPodů a příslušenství, patří právě sem...

Moderátoři: MichalM.Mac, Renik, zmiy, dandas, Macforum_Admin, pekros, hynecheck, Schumi

Odpovědět
Petr_Friedrich
Příspěvky: 166
Registrován: 18 zář 2015 20:51

iPad Pro iOS 13 - monitor, klávesnice, myš

Příspěvek od Petr_Friedrich » 29 srp 2019 19:42

Ahoj, nikde na fórech jsem nenašel úplně dostatečnou odpověď. V současné době používám iMac. Nemám ale pro něho dostatečné využití, víceméně ho používám na prohlížení webu a sem tam na nějaký dokument ve Wordu nebo Excelu. Říkám si, že větší přínos by pro mě byl iPad Pro. Půjde s příchodem nového iOS jednoduše propojit iPad s monitorem? Vím, že myš a klávesnice připojit půjde. Děkuji

Uživatelský avatar
rony
Příspěvky: 3637
Registrován: 01 srp 2012 07:47
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: iPad Pro iOS 13 - monitor, klávesnice, myš

Příspěvek od rony » 30 srp 2019 06:23

prave o tej mysi by som na tvojom mieste pochyboval najviac. Mediami sice presla zmienka o mysi ale len v suvislosti s pomockami pre handicapovanych. Z toho len odvodzujem (nikto nema solidnu istotu), ze to nebude take jednoduche.

Najnovsie sucasne iPady Pro uz teraz maju podporu pripojenia monitora. Dokonca uz prvy iPad mal moznost kablom pripojit napr. TV. Samozrejme to malo svoje obmedzenia (napr. rozlisenie nezodpovedalo rozliseniu pripojenej obrazovky - bolo to pouzitelne najma na prezentacne ucely -> chcel si ukazat iPad aplikaciu na vacsej ploche).

Podpora bluetooth klavesnic je v iPadoch od zaciatku. No aj tu ta treba trosku zbrzdit, na macOS je kvantum klavesovych skratiek - toto iOS zatial nema.

Celkovo je iPad vhodny pre hodne specificku pracu, co je asi najlepsie odskusat dokupenim iPadu a _nezbavovanim_ sa macu. Vlastne realne by som sa ani tak macu nezbavoval, len by som z neho urobil prilezitostny stroj.
-- /\/\ .\ > .\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch spravodaj.madaj.net
 Mac Mini  iPhone 13pro  iPad Pro  Pencil  TV  WATCH  AirPods  Homepod

Odpovědět