Padání Kontaktů na Apple Watch

Sekce věnovaná chytrým hodinkám AppleWatch a příslušenství pro ně.

Moderátoři: MichalM.Mac, Macforum_Admin, Brozik

Uživatelský avatar
Honza.Mac
Příspěvky: 3018
Registrován: 11 kvě 2015 22:12

Re: Padání Kontaktů na Apple Watch

Příspěvek od Honza.Mac » 15 srp 2017 21:01

Linda007 píše:Ahoj :)
Koukam ze mam stejny problem.. Mam iWatch series 2 s nejnovějším iOSem, který jsem dostala včera.. kdyz kliknu na ikonku telefon otevře se, kdyz pak kliknu např. na historie, tak taky neni problem, ale jakmile stisknu kontakty celá appka spadne.. co s tim? :(
O post nad vámi je řešení, doporučuji si přečíst celé toto vlákno od začátku ...
Honza.Mac
iPhone 8,8+,X 4dev
iPad Air 2 64 GB
Apple Watch Sport 42 mm
15" MBPro Retina (mid 2012)/16GB/480GB SSD
TB Extern. HDD Transcend StoreJet 500, 256GB
USB 3.0 Extern. HDD LaCie Porsche design 1 TB
Synology NAS DS-218, DS-216play 4TB WD Red

Uživatelský avatar
SteveJSF
Příspěvky: 1424
Registrován: 22 bře 2013 07:41

Re: Padání Kontaktů na Apple Watch

Příspěvek od SteveJSF » 16 srp 2017 08:58

OT:
Nechápu, že někdo najde tohle fórum, dá si práci s vytvořením vlastního účtu, dokonce najde i správné téma, ale už si nepřečte ani poslední příspěvek, který prakticky na odpovídá na vložený dotaz.

Uživatelský avatar
thomson78
Příspěvky: 38
Registrován: 31 črc 2012 09:57
Bydliště: Pustiměř

Re: Padání Kontaktů na Apple Watch

Příspěvek od thomson78 » 17 srp 2017 07:27

Popsáno výše, pomůže přepnutí prostředí hodinek do angličtiny, slovenštiny. V češtině je prostě chyba a zatím ji Apple neopravil :(

Uživatelský avatar
Honza.Mac
Příspěvky: 3018
Registrován: 11 kvě 2015 22:12

Padání Kontaktů na Apple Watch

Příspěvek od Honza.Mac » 17 srp 2017 07:52

thomson78 píše:Popsáno výše, pomůže přepnutí prostředí hodinek do angličtiny, slovenštiny. V češtině je prostě chyba a zatím ji Apple neopravil :(
Já s češtinou nemám problém, kontakty mi nepadají, nesychronizuji s exchange - na to mám Outlook (jak v macOS tak iOS) a volám na číslo v kontaktu který si najdu v Outlooku, kontaktů mám cca 380 které synchronizuji a pohoda.
Pravdou je že AW provozuji na watchOS 4.0 dev beta 5. viz screenshot.
Obrázek
Honza.Mac
iPhone 8,8+,X 4dev
iPad Air 2 64 GB
Apple Watch Sport 42 mm
15" MBPro Retina (mid 2012)/16GB/480GB SSD
TB Extern. HDD Transcend StoreJet 500, 256GB
USB 3.0 Extern. HDD LaCie Porsche design 1 TB
Synology NAS DS-218, DS-216play 4TB WD Red

Sqrjuvi
Příspěvky: 34
Registrován: 28 říj 2014 18:23

Re: Padání Kontaktů na Apple Watch

Příspěvek od Sqrjuvi » 07 zář 2017 16:04

Mi kontakty normalne funguji v cestine. AWatch nike edition - koupene pred 14 dny... vse slape jak ma. Jen sports tracker mam ve spanelstine a pada mi....-/

ric_smd
Příspěvky: 188
Registrován: 16 srp 2012 22:20

Re: Padání Kontaktů na Apple Watch

Příspěvek od ric_smd » 25 zář 2017 06:56

Tak s WatchOS4 kontakty vyřešeny, vše funguje, jak má...až na ovládání hudby, ted už nelze ovládat hudbu v telefonu. nebo se pletu? dříve jsem mohl pustit hudbu v telefonu a hrálo to přes repro telefonu.
Apple Watch Nike + 42mm Space Grey
iPhone 6S silver 64GB
iPad 2 64 GB WiFi
iPad 1 16 GB WIFI
macbook air 11" 128 GB
kdysi iPhone 2G, 3G, 3GS, 4, 4S, 5, SE, iPod Shuffle 2GB

Uživatelský avatar
Tomsoft
Příspěvky: 49
Registrován: 21 pro 2015 20:18
Bydliště: Karviná
Kontaktovat uživatele:

Re: Padání Kontaktů na Apple Watch

Příspěvek od Tomsoft » 25 zář 2017 10:36

Taky to jde, viz.

Kód: Vybrat vše

http://www.muj-ipad.cz/jak-na-hudbu-ve-watchos-4
iMAC 27"
Macbook Air 13"
iPad Pro 10,5"
iPhoneX 256GB
iPhone 5s 16GB
ATV4
AW2

spurnya
Příspěvky: 1
Registrován: 09 pro 2017 19:19

Re: Padání Kontaktů na Apple Watch

Příspěvek od spurnya » 09 pro 2017 19:22

Způsob opravy je: V telefonu otevřít Aplikace Apple Watch -> obecné -> (sjet dolů) Reset -> Resetovat synchronizaci.

Vyřešeno!!

Uživatelský avatar
SharkeeCZ
Příspěvky: 1080
Registrován: 09 lis 2015 17:57

Re: Padání Kontaktů na Apple Watch

Příspěvek od SharkeeCZ » 17 kvě 2018 18:09

Tak po přechodu na nové AW3 mám problém, že se mi nepřenesly vůbec žádné kontakty do AW. Zkoušel jsem i přepnutí do AJ na AW a nepomohlo. Máte někdo nějakou radu co s tím? Na AW1 to fungovalo. Mám posledni OS na AW i iP.
iPhone8/iPad mini2/iPAD2018/MBP2018TB/MBAearly2014/AW3Nike+42/aTV4/BeatsSolo3WL

Odpovědět